Ναι σωστά διάβασες.

Σήριαλ κράφτερς. Κατά συρροή χειροτέχνες σαν να λέμε. Πως προέκυψε αυτός ο τίτλος; Σκεφτόμουν λοιπόν ότι τις τελευταίες δυο δεκαετίες υπάρχει ένα σταθερό στοιχείο στη ζωή  μου ( άρα και της οικογένειας ). Ποιο είναι αυτό; Οι κατασκευές / χειροτεχνίες, όπως  και να το πεις, μέσα θα  πέσεις. Μα πλέξιμο με βελονάκι ήταν αυτό; Felting;  Scrapbooking; Ραπτική; Κατασκευή κοσμήματος;  Διακόσμηση κεριών; Κατασκευές με χαρτί; Μέχρι και κάποια μικρά μικροέπιπλα δεν γλίτωσαν και … μεταμορφώθηκαν στα χέρια μας.

Τώρα. Πρέπει να σε προειδοποιήσω. Αν έχεις μία τάση για μινιμαλισμό, τότε αυτό το blog  μάλλον δεν είναι για σένα. Στο δικό μας σπίτι ακόμα προσπαθούμε να δαμάσουμε  οργανώσουμε τα υλικά χειροτεχνίας μας. Τα περισσότερα γλιτώνουν την  κατά καιρούς εκκαθάριση με την σκέψη < κάτι θα το κάνω κάποια στιγμή >. Το πρόβλημα μας είναι ( ναι θα σου το πούμε αλλά μην το πεις πουθενά, έτσι; ) ότι έχουμε περισσότερες ιδέες  για κάθε υλικό. Ταυτόχρονα όμως έχουμε και πιο πολλές ιδέες παρά χρόνο. Έτσι μοιάζει τουλάχιστον. Είμαστε βλέπεις λιγάκι… busy  οικογένεια. Συγκεκριμένα είμαστε τρίτεκνη οικογένεια ( 8, 11 και 15 χρονών), ζωή να ‘χουμε! Έξυπνα. Δραστήρια. Το καθένα μοναδικό. Α, έχουμε και έναν γάτο, τον Πατούσα. Κάπου στις φωτογραφίες θα τον δεις κι αυτόν.

Έτσι λοιπόν μια ωραία πρωία, σκέφτηκα, δεν θα ήταν ωραίο να μοιραζόμασταν όλες αυτές τις ιδέες που κάνουμε; Ίσως κάποια μαμά να πάρει κάποια έμπνευση για κατασκευή, να φτιάξει κάτι μαζί με τα παιδιά ή το παιδί της και να περάσουν όμορφες στιγμές.

Θα χαρούμε λοιπόν να πάρεις ιδέες. Να τις  φτιάξεις.

Και αν θες να μας στείλεις και μια φωτογραφία να χαρούμε μαζί σου. δεν είμαστε επαγγελματίες φωτογράφοι, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να αποτυπώσουμε όσο γίνεται καλύτερα κάποια βήματα στις κατασκευές.

 

Εμπρός λοιπόν. Ας δημιουργήσουμε ευχάριστες αναμνήσεις μαζί με τα αγαπημένα μας μικρούλια ή μεγάλα.

 

Καλές δημιουργίες,

Μαρία

 

Εάν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου, θα χαρώ να απαντήσω σε κάθε απορία, παρατήρηση, σχόλιο στο :

serial.crafter.family@gmail.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: